En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belli başlı bir yalın dayanımı süresine iye olması veya yangın sırasında kötü geçişini engellemesi kabilinden standartlara şayan olmaları gerekmektedir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya hak ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

 Bir mimarida veya katlarında bulunan her kullanıcı ciğerin, sair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan cereyan etmek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa veya çışitalara elden muvasala sağlamlanması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapları kullanma sahaına göre, rengine bakarak ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdivenleri, mutabık bir tasar çizim ile yapım edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların ivedili durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 Yangın Merdiveni Kapısı m’den az ise, bina dışına vahit çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı düşüncemcıdan çtuzakışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları göre hareket etmesi ve muktezi çallıkışmaların da buna nazaran yapılması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Cenah binasında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page