2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık muhtevain tercih edilir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu yazgılar mühlik durumların hat göstericisidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz daire yerı 150 metrekare’den okkalı ve birden fazla kesmeı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten zait olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Yani, baş ayrım şudur: Yangın kapısı yangının Yangın kapısı istanbul yayılmasını mâni olmak karınin mutasavverken, acil çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları hakkında vukuf çekmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kırmızıüminyum ya da güçlü malzemeden yapılır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene arazi verilir. Yararlanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, bedii baplara en yaraşıklı fiyatlarla malik olmak için İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı saf otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Report this wiki page